Julia
Julia

Julia

Entertainment Norway
A part of Story House Egmont Norge
Julia er «den kule storesøsteren» til jenter mellom 8 og 14 år, og er Norges største tweensmagasin. Magasinet tar opp temaer som målgruppen interesserer seg for i denne alderen; forelskelse, vennskap, selvfølelse, pubertet, skole, web, mote, skjønnhet, kjendiser, og alt der i mellom. Innholdet presenteres på en trygg, snill og positiv måte, med høy foreldreaksept. Julia har som mål å guide leseren gjennom alt som skjer i hode og kropp i tweens-årene, og hele tiden være inspirerende, støttende, «ego-boostende» og ta målgruppen på alvor. Julia-universet er også stort på sosiale medier.
Read more

Julia

Norges største tweensmagasin – for jenter mellom 8 og 15 år. Julia utgis 8 ganger i året, og støttes av livlig aktivitet på Instagram, Snapchat og YouTube.

JULIA skal være jentenes "kule storesøster" i overgangen til tenårene, og tar opp alt de er opptatt av rundt vennskap, forelskelse, popkultur og sosiale medier.

I Julia finner du intervjuer med kjendiser, morsomme tester, konkurranser, plakater, og masse inspirasjon for å utvikle sin egen personlige stil. Julia er et SNILT og TRYGT blad med høy foreldreaksept.

På Instagram har @juliabladet over 80.000 følgere som engasjerer seg i konkurranser og meningsmålinger, Shapchat blir hyppig brukt for å rapportere eventer og konserter, og på YouTube betror kjendisene seg til vår søte journalist Tina Mondelia. På youtube har vi 14 000 abonnenter.

Gender distribution

Women
80%
Men
20%