Shapeup
Shapeup

Shapeup

Sports Norway
A part of Story House Egmont Norge
I jungelen av alle råd om trening og kosthold er ShapeUp en trygg autoritet på området, og en troverdig avsender med sunne verdier og tydelige standpunkter.

Bladet brenner for å bygge opp et godt og sunt selvbilde for unge jenter. Målgruppen er aktive kvinner mellom 18 og 35 år, og leserne er opptatt av trening og kosthold, i tillegg til sporty mote og skjønne produkter som passer i treningsbagen.

I ShapeUp får leseren alltid de beste treningsprogrammene, grundige tester, engasjerende temasaker og intervjuer med aktuelle treningsprofiler. I Ipad-utgaven får leserne video av absolutt alle øvelsene i bladet. Ipad-versjonen av magasinet åpner også for flere spennende muligheter for annonsørene. 

I tillegg til sterke salgstall for magasinet, gjør Shape Up også stor suksess med sporty eventer. I 2014 hadde magasinet sju ulike arrangementer som samlet leserne våre til bootcamper, skihelger, shoppingkvelder, yogaeventer og sist, men ikke minst: ShapeUp-week-end som samlet 300 spreke damer på Vestlia Resort på Geilo. ShapeUp-weekend arrangeres også i 2015. Høsten 2015 arrangerer ShapeUp også nystartede ShapeUp Convention i Oslo. 

Merkevaren Det Nye ShapeUp er tilgjengelig på mobil, nettbrett og nett, og dette vil være satsningsområdet for 2015.
Read more